15 iulie 2024

Cele mai bune aspiratoare auto – Top Recomandari 2024

1

Pentru multi dintre soferi, curatenia in interiorul masinii este deosebit de importanta. Insa, nu intotdeauna exista posibilitatea de a merge regulat cu masina la spalatorie fie din motive ce tin de lipsa de timp, fie din cauza costurilor pe care le presupune.

In plus, efectuarea curateniei personal nu este complicata cat timp ai la dispozitie aparatura potrivita. In ultima perioada de timp, tot mai populare au devenit aspiratoarele auto care pot fi folosite la fel de bine si pe post de aspirator de mana in locuinta, unde puteti curata mai usor anumite zone.

Cele mai bune aspiratoare auto reprezinta o optiune atat pentru cei care locuiesc la casa, cat si pentru cei care locuiesc la bloc, fiindca folosind un aspirator auto de mana, nu mai depinzi de o sursa de alimentare. Iti poti face treaba linistit, insa inainte de a face orice alegere, iti propunem sa urmaresti in continuare ghidul pe care l-am pregatit si care te va ajuta sa achizitionezi cel mai bun aspirator auto de mana pentru nevoile tale.

Despre performantele aspiratorului auto

In primul rand, trebuie sa ai in vedere performantele aspiratorului auto pe care este capabil sa le atinga. Un model de calitate, va reusi sa isi faca treaba rapid, eficient, dar si economic. Acestea depind de puterea mare a motorului care este exprimata in watti (W) si care nu coincide cu puterea de aspirare exprimata in Airwatti. Insa, cert este – cu cat puterea este mai mare, cu atat aparatul ales va fi mai performant si va reusi sa aspire eficient murdaria din masina.

Cele mai performante modele pot atinge o valoare mai mare de 100 W. In principiu, puteti gasi atat modele de aspiratoare auto care functioneaza pe baza de acumulator, cat si modele ce necesita conectare la bateria masinii. Aici depinde de preferintele voastre sa optati pentru varianta cea mai convenabila.

Care sunt functiile cele mai utile?

Aspiratoarele auto nu sunt neaparat cele mai complexe aparate din gama aspiratoarelor, insa exista cateva functii interesante pe care le puteti avea in vedere. De pilda, cele mai bune aspiratoare auto permit aspirare uscata, cat si umeda, optiune foarte utila in momentul in care se produc accidente in masina. cele mai bune aspiratoare auto

Totodata, foarte importante sunt si accesoriile cu care aspiratorul auto vine la pachet. In acest sens, amintim de periile de mocheta si tapiterie, precum si duza speciala pentru spatii inguste si mai putin accesibile. Reprezinta niste accesorii indispensabile, iar pentru o curatenie ca la carte, similara cu cea realizata in spalatoriile auto, veti avea nevoie de astfel de accesorii.

Daca optati pentru un aspirator ce functioneaza autonom, adica pe baza de acumulator, atunci ar fi bine ca acesta sa dispuna si de indicator de incarcare pentru a fi la curent cu nivelul bateriei astfel incat sa nu va treziti cu surprize neplacute in timpul curateniei. Mai mult decat atat, functia de golire usoara a rezerveroului constituie o optiune suplimentara des inalnita ce ofera un plus de confort in utilizarea aparatului.

Despre ergonomie

Ergonomia reprezinta un aspect ce face parte din sfera design-ului celui mai bun aspirator auto. De mentionat in acest sens este faptul ca aspiratorul ar trebui sa beneficieze de o forma aerodinamica, asemanatoare cu cea a aspiratoarelor clasice de mana. De asemenea, manerul ar trebui sa dispuna de un sistem sigur de prindere, cu grip din cauciuc facand o priza cat mai buna cu mana.

Daca optati pentru un aspirator ce se va conecta la bateria masinii, atunci verificati lungimea cablului de alimentare, pentru a fi suficient de mare incat sa puteti ajunge cu produsul in toate zonele autovehiculului.

Cele mai bune aspiratoare auto 2024

Aspirator auto Vitality Lab

Vezi detalii si pret

Este un model potrivit atat pentru aspirare uscata, cat si aspirare umeda. Include lampa pentru o  mai buna vizibilitate, perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, dar si tub pentru prelungire. Greutatea de doar 800 de grame il face usor de manevrat. Filtrul HEPA asigura un aer mai curat.

Aspirator Portabil 120W Ideal pentru Casa si Masina

Vezi detalii si pret

Ofera o autonomie de 30 de minute si asigura o functionare silentioasa. Include o gama variata de accesorii printre care perie speciala, perie pentru tapiterie si accesoriu spatii inguste. Filtrul HEPA asigura o calitate mai buna a aerului filtrand particulele nocive din aer.

Aspirator auto Black&Decker PD1200AV-XJ Dustbuster Flexi

Vezi detalii si pret

Ofera o flexibilitate foarte buna si pune la dispozitie trei trepte de putere. Printre accesoriile din dotare se numara peria standard si accesoriul pentru spatii inguste. Lungimea cablului de alimentare ajunge la 5 metri.

Aspirator auto Black&Decker NVB12AV

Aspirator auto Black&Decker NVB12AV

Vezi detalii si pret

Este un model ce necesita conectare la priza auto de 12 V si prezinta o capacitate de colectare a murdariei de 370 ml. Cablul de alimentare are o lungime de 5 metri. Este prevazut cu perie, accesoriu lung pentru spatii inguste, tub lung de aspirare, perie mare pentru tapiterie si adaptor pentru accesorii.

About The Author

1 thought on “Cele mai bune aspiratoare auto – Top Recomandari 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *