25 iunie 2024

Cele mai bune camere foto pentru copii : Ghid de cumparaturi si Recomandari

0

Camerele foto pentru copii au devenit instrumentul preferat de joaca care stimuleaza creativitatea si personalitatea celui mic. Acestia pot descoperi lucurri noi si lumea in adevarata sa esenta, imortalizand tot felul de peisaje dragute, obiecte si mici scene din cotidian. Cu ajutorul acestor camere foto copii, cei mici vor deveni mai analitici reusind sa capteze tot felul de scene pe care oamenii, poate, nu le vor observa. Totodata, este o solutie excelenta prin care cei mici vor putea renunta la device-uri precum telefoane, tablete si asa mai departe.

Despre camera foto pentru copii

Camerele foto pentru copii sunt, practic, mini aparate gandite special pentru utilizarea de catre cei mici. In mod evident, necesitatile tehnice nu sunt comparabile cu cele ale unui aparat profesional, aceste dispozitive fiind mult mai ridicate. Prin urmare, un prim punct forte este dat de rezistenta excelenta.

Un alt atuu pentru aparatele foto pentru copii se refera la usurinta in utilizare. Sigur ca cei mici au nevoie de un dispozitiv usor de folosit pentru a realiza fotografiile. Si, practic, avand setarile predefinite, nu trebuie sa se chinuiasca prea mult pentru a obtine o poza clara. Trebuie doar sa apese pe un buton, iar imediat poza va fi realizat.

Totodata, aparatele foto pentru copii sunt pregatite pentru ca cei mici sa le poata manipula in diverse conditii. De pilda, pentru o durata mai mare de viata, acestea dispun de protectie anti-vant si rezistenta la apa. 

Mai mult decat atat, acestea au capacitatea de a si inregistra video, de obicei, in limita a 720p (1280x720px). Lungimea clipurilor pe care le poate inregistra depinde de la un producator la altul, dar si in functie de capacitatea de stocare a cardului de memorie. In general, cardul de memorie se achizitioneaza separat, iar tipul cardului va fi mentionat in instructiunile produsului.

Camerele foto pentru copii functioneaza pe baza de acumulatori reincarcabili Li-Ion. Reincarcarea acesteia se va realiza cu ajutorul unui cablu USB cu care vine la pachet.

Cele mai bune camere foto pentru copii

FEATURED

Camera Foto Copii, Fluffy, 20Mpx, Full HD 1080P

 • Include un display HD de tip IPS de calitate buna ce asigura imagini clare.
 • Prezinta 28 de cadre care vor putea fi alese de copii.
 • Include si o serie de jocuri care cultiva gandirea si coordonarea copilului, precum si capacitatea de repaus.
 • Dispune de camera dubla fata-spate cu functie de selfie.
FEATURED

Camera foto copii, Toys Kids Roz

 • Este o camera foto digitala ideala pentru cei mici, datorita dimensiunilor reduse fiind confortabile pentru copii.
 • Prezinta o autonomie de sase ore, iar durata de incarcare este de 2-3 ore.
 • Include display LCD HD de 2 inch si butoane de operare simple pentru o utilizare intuitiva.
 • Copiii pot inregistra video, face poze sau juca joculete interactive. Carcasa este rezistenta la socuri, vant si praf.
FEATURED

Camera Foto Copii, Kids Toys, Ecran 2 inch, Albastru

 • Este o camera foto compacta, rezistenta la socuri ce prezinta un display LCD de 2″ cu timp de incarcare de 2-3 ore.
 • Durata de functionare ajunge la sase ore, in functie de utilizare.
 • Prezinta butoane de operare usor de accesat si confortabile pentru cei mici. Cu ajutorul acesteia pot fi inregistrate si clipuri video.
FEATURED

Camera foto copii, Toys Kids, baterie Li-Ion, LCD HD 2″, Verde

 • Prezinta dimensiuni mini si este usor de manipulat de catre cei mici.
 • Design-ul o face foarte atragatoare si beneficiaza si de un display LCD de 2″. Incarcarea dureaza 2-3 ore, iar durata de functionare ajunge la sase ore.
 • Carcasa din plastic este foarte rezistenta la socuri, iar aparatul poate fi folosit si in conditii extreme.

Intrebari frecvente despre camere foto pentru copii

 • Pentru ce este benefica o camera foto celui mic?

Aparatele foto pentru copii ofera o flexibilitate excelenta. Acestea ofera posibilitatea de a vedea lumea din perspectiva copiilor, dezvoltand diferite abilitat inclusiv cele de indemanare, imaginatie, de povestire, vocabularul si multe altele.

 • Sunt rezistente aceste camere foto?

Aceste dispozitive au fost special proiectate pentru manipularea mai mult sau mai putin atenta a celor mici. De regula, acestea ofera o buna rezistenta la socuri mecanice, la vant, praf si umiditate ridicata.

 • Sunt usor de folosit aparatele foto pentru copii?

Cu siguranta da. Este nevoie doar de apasarea unui singur buton pentru a realiza o fotografie. Include setari predefinite, meniul poate fi setat in limba romana si este usor de navigat in el.

 • Poate sa si filmeze aparatul?

Cele mai bune modele de aparate foto pentru copii ofera posibilitatea chiar si de a inregistra video, de regula, in limita a 720 p. Lungimea clipurilor poate diferi de la un producator la altul, precum si in functie de capacitatea de stocare, exista posibilitatea de a utiliza un card de memorie.

 • Camerele foto pentru copii includ si blitz?

O camera foto pentru copii poate include si blitz, insa acesta va fi unul mai slab decat cel la camerele pentru adulti, tocmai pentru a nu deranja ochii copiilor.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *