Cele mai bune camere foto pentru copii : Ghid de cumparaturi si Recomandari

Camerele foto pentru copii au devenit instrumentul preferat de joaca care stimuleaza creativitatea si personalitatea celui mic. Acestia pot descoperi lucurri noi si lumea in adevarata sa esenta, imortalizand tot felul de peisaje dragute, obiecte si mici scene din cotidian. Cu ajutorul acestor camere foto copii, cei mici vor deveni mai analitici reusind sa capteze tot felul de scene pe care oamenii, poate, nu le vor observa. Totodata, este o solutie excelenta prin care cei mici vor putea renunta la device-uri precum telefoane, tablete si asa mai departe.

Despre camera foto pentru copii

Camerele foto pentru copii sunt, practic, mini aparate gandite special pentru utilizarea de catre cei mici. In mod evident, necesitatile tehnice nu sunt comparabile cu cele ale unui aparat profesional, aceste dispozitive fiind mult mai ridicate. Prin urmare, un prim punct forte este dat de rezistenta excelenta.

Un alt atuu pentru aparatele foto pentru copii se refera la usurinta in utilizare. Sigur ca cei mici au nevoie de un dispozitiv usor de folosit pentru a realiza fotografiile. Si, practic, avand setarile predefinite, nu trebuie sa se chinuiasca prea mult pentru a obtine o poza clara. Trebuie doar sa apese pe un buton, iar imediat poza va fi realizat.

Totodata, aparatele foto pentru copii sunt pregatite pentru ca cei mici sa le poata manipula in diverse conditii. De pilda, pentru o durata mai mare de viata, acestea dispun de protectie anti-vant si rezistenta la apa. 

Mai mult decat atat, acestea au capacitatea de a si inregistra video, de obicei, in limita a 720p (1280x720px). Lungimea clipurilor pe care le poate inregistra depinde de la un producator la altul, dar si in functie de capacitatea de stocare a cardului de memorie. In general, cardul de memorie se achizitioneaza separat, iar tipul cardului va fi mentionat in instructiunile produsului.

Camerele foto pentru copii functioneaza pe baza de acumulatori reincarcabili Li-Ion. Reincarcarea acesteia se va realiza cu ajutorul unui cablu USB cu care vine la pachet.

Cele mai bune camere foto pentru copii

Camera foto copii, Toys Kids Roz

Este o camera foto digitala ideala pentru cei mici, datorita dimensiunilor reduse fiind confortabile pentru copii. Prezinta o autonomie de sase ore, iar durata de incarcare este de 2-3 ore. Include display LCD HD de 2 inch si butoane de operare simple pentru o utilizare intuitiva. Copiii pot inregistra video, face poze sau juca joculete interactive. Carcasa este rezistenta la socuri, vant si praf.

Vezi detalii si pret

 

Camera Foto Copii, Kids Toys, Ecran 2 inch, Albastru

Este o camera foto compacta, rezistenta la socuri ce prezinta un display LCD de 2″ cu timp de incarcare de 2-3 ore. Durata de functionare ajunge la sase ore, in functie de utilizare. Prezinta butoane de operare usor de accesat si confortabile pentru cei mici. Cu ajutorul acesteia pot fi inregistrate si clipuri video.

 

Vezi detalii si pret

 

Camera foto copii, Toys Kids, baterie Li-Ion, LCD HD 2″, Verde

Prezinta dimensiuni mini si este usor de manipulat de catre cei mici. Design-ul o face foarte atragatoare si beneficiaza si de un display LCD de 2″. Incarcarea dureaza 2-3 ore, iar durata de functionare ajunge la sase ore. Carcasa din plastic este foarte rezistenta la socuri, iar aparatul poate fi folosit si in conditii extreme.

 

Vezi detalii si pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *