24 aprilie 2024

Cel mai bun sandwich maker – Sfaturi utile si Top Recomandari

0

Iti doresti sa te bucuri de un mic dejun delicios impreuna cu cei dragi in fiecare dimineata? Sandwich maker-ul poate fi aparatul potrivit care te va ajuta sa obtii rapid sandwich-uri delicioase si consistente, ori de cate ori te afli contra timp. Poate fi o varianta buna si pentru copiii mai pretentiosi fiindca un astfel de aparat ofera sandwich-urilor preparate un plus de savoare.

Chiar daca un sandwich maker, la baza, nu este un aparat foarte complex si nu presupune o investitie mare, totusi, ar fi bine sa cunoasteti cateva detalii despre aceasta gama pentru a face o alegere cat mai buna. Este important sa optati pentru un aparat care sa va satisfaca integral nevoile. Prin urmare, va vom prezenta principalele aspecte de care trebuie sa tineti cont in vederea determinarii produsului potrivit:

Putere

Puterea reprezinta primul criteriu de care trebuie sa tineti cont. Cele mai multe modele existente pe piata detin puteri cuprinse intre 0.64-1.4 kW. In principiu, daca optati pentru un aparat mic, care poate prepara doua portii simultan, atunci o putere de 0.75-0.8 kW ar fi potrivita.

Insa, daca sunteti in cautarea unor aparate mai mari, ar fi bine sa tineti seama de puterea produsului pentru a fi cat mai mare, direct proportionala cu capacitatea oferita.

Capacitate

In general, puteti gasi variante de aparate la preturi bune care pot prepara o singura portie sau doua ori chiar modele necompartimentate cu ajutorul carora pot incapea chiar si trei sau patru portii.

Sigur ca alegerea, din acest punct de vedere, o veti face in functie de necesitate, respectiv, numarul membrilor familiei. Probabil, daca locuiesti singur, varianta cea ami mica va fi ideala.

Pentru cupluri, este recomandata o versiune de doua portii, iar pentru locuinte unde exista si copii, ar fi bine sa optati pentru o varianta mai mare, de 3-4 portii.

Material

Cand vine vorba despre materialele din care este realizat aparatul, in primulr and, ne referim la carcasa. Aici exista doua variante si anume – plastic sau inox. Sigur ca variantele realizate din inox sunt mai rezistente decat cele din plastic, insa vin la pachet si cu un pret mai mare.

In ceea ce priveste interiorul aparatului fiindca, pana la urma, el este cel mai important in procesul de preparare al sandwich-urilor, ar fi bine sa va orientati catre un model cu suprafata antiaderenta, care sa nu permita lipirea, dar sa si asigure o curatare rapida. Astfel, puteti opta pentru variante realizate din inox, granit sau materiale ceramice. Actualmente, teflonul este cel mai popular si accesibil.

Recomandarea noastra este sa nu va orientati catre cele mai ieftine modele, fiindca este posibil ca stratul anti aderent sa fie prea subtire si sa se deterioreze in timp. De asemenea, evitati utilizarea ustensilelor metalice dure.

Functii

Pentru siguranta si confortul in utilizare, ar fi bine sa va orientati catre modele prevazute cu izolatie termica cel putin la nivelul manerelor, daca nu chiar pe intreaga suprafata a aparatului. De asemenea, optati pentru modele cu sistem de blocare ce previne deschiderea accidentala int impul functionarii, dar si proteoctie la supraincalzire.

Pe de alta parte, un timer poate fi util pentru prepararea micului dejun rapid, in timp ce te imbraci sau pregatesti copiii pentru scoala. Posibilitatea de a controla temperatura permite alegerea modului de prepare dorit, daca va doriti ca sandwich-urile sa fie doar putin incalzite sau crocante.

De asemenea, piciorusele antialunecare ofera o mai buna stabilitate pe blatul de lucru, iar sistemul de stocare al cablului va ajuta sa depozitati mai usor produsul.

Cele mai bune sandwich makere – Top 2024

Sandwich-maker Breville Panini Large VST026X-01

Breville Panini Large VST026X-01

Vezi detalii si pret

Prezinta o putere de 2000 W si o capacitate de patru sandwich-uri. Este realizat din inox si dispune de placi antiaderente din teflon, sistem de blocare, indicator luminos si sistem de stocare al cablului.

Sandwich-maker Breville Panini VST025X-01

Breville Panini VST025X-01

Vezi detalii si pret

Detine o putere de 1000 W si este prevazut cu placi de tip gril antiaderente. Dispune de sistem de stocare al cablului, indicator luminos si maner rece in timpul functionarii, aparatul fiind realizat din inox.

Sandwich-maker Tefal SM157236

Tefal SM157236

Vezi detalii si pret

Prezinta o putere de 700 W si o capacitate de patru sandwich-uri. Este realizat din inox si plastic, placile fiind realizate din teflon. Dispune de sistem de blocare, maner reece si picioruse anti-aderente.

Sandwich-Maker Tefal SW341D12 Snack Time 2in1

Tefal SW341D12 Snack Time 2in1

Vezi detalii si pret

Detine o putere de 700 W si o capacitate de doua sandwich-uri. Este realizat din inox si prevazut cu placi din teflon. Dispune de sistem de blocare, placi antiaderente, maner rece, iar placile pot fi si detasate.

Sandwich-maker 3in1 Russell Hobbs 17888-56

Russell Hobbs 17888-56

Vezi detalii si pret

Detine o putere de 1800 W si o capacitate de patru sandwich-uri. Este realizat din inox si plastic, iar placile din teflon. Dispune de indicator luminos, placi antiaderente, dar si  sistem de stocare al cablului.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *