24 mai 2024

Cele mai bune aspiratoare cu sac – Recomandari si Ghid de Alegere

0

Esti in cautarea unui aspirator cu sac bun, insa nu te-ai putut hotari asupra unui model? Suntem aici pentru a iti oferi ajutor in alegerea modelului potrivit nevoilor tale, iar pentru aceasta iti vom prezenta cateva informatii utile despre aceasta categorie de produse de care ar fi bine sa tii cont. In final, va vom prezenta si topul celor mai bune aspiratoare ale momentului.

Cum alegi cel mai bun aspirator cu sac?

Primele modele de aspiratoare cu sac au fost lansate cu aproximativ 50 de ani in urma. In mod evident, de-a lungul timpului asiratorul cu sac s-a bucurat de o imbunatatire constanta a tehnologiilor ce stau la baza sa pentru a oferi performante cat mai bune la aspirare.

Producatorii vin in ajutorul cumparatorului si propun modele variate care dispun de functii suplimentare, caracteristici utile in vederea unei puteri cat mai bune de aspirare, un nivel de zgomot cat mai rezonabil, dar si sistem de filtrare cat mai performant.

Alegerea celui mai bun aspirator cu sac este o decizie destul de subiectiva, care poate avea la baza motive personale pentru care se doreste o astfel de achizitie in detrimentul variantelor fara sac, cu recipient. Insa, ne vom concentra strict asupra aspiratoarele cu sac pentru a afla mai multe informatii utile ce va pot simplifica decizia de cumparare.

Cele mai bune aspiratoare cu sac vin la pachet cu o putere de aspirare mai buna, captand eficient murdaria. De asemenea, filtrele acestor aspiratoare prezinta o durata de viata mult mai mare, astfel ca va trebui sa le schimbati mai rar. In plus, sacii acestor aspiratoare sunt mult mai igienici decat recipientele fiindca utilizatorul  nu va mai trebui sa ia contact direct cu murdaria colectata.

In cazul aspiratoarelor cu sac, aveti doua optiuni in acest sens – sacii din hartie si sacii textili. Sacii din hartie sunt de unica folosinta, astfel ca dupa ce se vor umple cu murdarie, ii puteti arunca direct la cosul de gunoi si il veti inlocui. Pe de alta parte, sacii textili pot fi refolositi, dupa ce se umple cu mizerie ii veti putea goli in cosul de gunoi si ii puteti atasa la loc.

Prima varianta presupune anumite costuri suplimentare ce vor aparea constant, insa reprezinta o solutie mult mai igienica si este de preferat, in special, de catre persoanele alergice la praf. Cea de-a doua varianta este si cea mai economica, fiindca nu atrage costuri ulterioare, caci sacul va fi refolosit, optional, putand fi inlocuit.  Aici depinde foarte mult de preferintele si necesitatile utilizatorului.

Foarte important in cazul aspiratoarele sunt si filtrele din dotare, care pot face diferenta in ceea ce priveste calitatea aerului din locuinta. Multe modele dispun de filtru HEPA si ar fi de preferat sa va orientati si voi catre un astfel de model. Filtrul HEPA are capacitatea de a retine cea mai mare parte din particulele de praf si alte particule nocive, eliminand ulterior in locuinta un aer mult mai curat.

Aspiratoarele cu sac sunt considerate printre cele mai performante modele din perspectiva puterii de absorbtie, beneficiind de motoare puternice pe o parte, iar pe cealalta parte, sacul acestora pot pastra particulele de praf in interior, oprind infiltrarea acestora in filtru sau chiar la motor. Astfel, puterea de aspirare ramane constanta si nu exista riscul deteriorarii aparatului.

Totodata, un aspirator cu sac bun va dispune si de variator de putere pentru a putea adapta puterea de aspirare in functie de suprafata pe care o aveti de curatat. Podelele dure precum gresie, parchet, marmura si asa mai departe pot fi aspirate folosind o putere mai mica, in timp ce covoarele sau mochetele necesita o putere de aspirare mai mare pentru o curatare in profunzime.

In plus, ar fi bine sa verificati si accesoriile cu care aspiratorul vine la pachet. Aici depinde foarte mult de nevoile pe  care le aveti, insa accesorii precum duza pentru tapiterie ori accesoriul pentru spatii inguste va pot fi de mare folos in optimizarea curateniei si folosirea intr-o maniera mai eficienta a aparatului.

In continuare va vom propune o serie de aspiratoare cu sac foarte bune care pot fi o alegere inspirata pentru orice locuinta, asigurand un mod de curatare eficient si o flexibilitate foarte buna.

Top cele mai bune aspiratoare cu sac

Aspirator cu sac Miele Classic C1 PowerLine SBAF3

Miele Classic C1 PowerLine SBAF3

Vezi detalii si pret

Prezinta o putere de 800 w si este prevazut cu un sac ce dispune de o capacitate de 4.5 litri. Beneficiaza de variator de putere, derulator automat de cablu, dar si de protectie impotriva supraincalzirii avand integrat un limitator de temperatura carae protejeaza aspiratorul impotriva supraincalzirii, motorul oprindu-se automat. Printre acesorii, regasim peria pentru tapiterie si accesoriul pentru spatii inguste. Cablul de alimentare are o lungime de 5.5 metri, ceea ce permite operarea pe o raza de 9 metri.

Aspirator cu sac Philips Performer Active FC8577/09

Philips Performer Active FC8577/09

Vezi detalii si pret

Detine o putere de 650 W si este prevazut cu un sac textil cu capacitatea de 4 litri. Dispune de derulator automat de cablu, dar si de variator de putere. Printre accesoriile din dotare se numara capul de aspirare TriActive+ cu trei actiuni de curatare, perie moale anti-praf, dar si accesoriu pentru spatii inguste. Tehnologia Airflowmax asigura o putere de aspirare ridicata, dar si constanta, pentru performante superioare. Cablul de alimentare masoara 6 metri si permite operarea aparatului pe o raza de 9 metri.

Aspirator cu sac Philips PowerGo FC8240/09

Philips PowerGo FC8240/09

Vezi detalii si pret

Prezinta o putere de 900 W si este echipat cu un sac textil cu capacitatea de 3 litri. Beneficiaza de filtru antialergic ce are capacitatea de a retine ppana la 99.9% din particulele nocive. Printre accesoriile din dotare se numara peria standard, dar si accesoriul pentru spatii inguste. Cablul de alimentare masoara 6 metri si poate opera pe o raza de 9 metri.

Aspirator cu sac Bosch BGL2UB110

Bosch BGL2UB110

Vezi detalii si pret

Dispune de o putere de 700 W si beneficiaza de sac textil cu capacitatea de 3.5 litri. Este prevazut cu variator de putere, derulator automat de cablul, dar si de indicator care anunta momentul in care recipientul este umplut cu murdarie, precum si indicator pentru schimbarea filtrului. Printre accesoriile din dotare se numara duza pentru rosturi, dar si accesoriul pentru tapiterie. Cablul de alimentare prezinta o lungime de 5 metri si poate opera pe o raza de 8 metri.

Aspirator cu sac Electrolux EEG42EB

Electrolux EEG42EB

Vezi detalii si pret

Detine o putere de 650 W si prezinta sac textil cu capacitatea de 3 litri. Este prevazut cu filtru HEPA 12 ce asigura o calitatea superiaora a aerului din locuinta, iar avantajul acestuia este ca poate fi spalat cu usurinta si refolosit. Prezinta deruilator automat pentru cablu, variator de putere, dar si indicator  pentru sacul de praf plin. Printre accesorii regasim duza DustPRO ce permite curatarea eficienta atat a suprafetelor dure, cat si a covoarelor, accesoriul pentru tapiterii si cel pentru spatii inguste. Cablul de alimentare masoara 5 metri si permite operarea pe o raza de 7.5 metri.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *