15 iulie 2024

Cei mai buni brazi artificiali de Craciun | Top Recomandari 2024

0

Bradul este simbolul sarbatorilor de iarna si este nelipsit din locuinta in fiecare an. Alegerea brazilor artificiali reprezinta o decizie inteleapta din mai multe persepective. In primul rand, achizitionand un brad artificial, acesta va deveni o investitie pe termen lung pe care o veti putea folosi ani la rand. Pe de alta parte, creeaza mai putina mizerie si nici nu te face responsabil pentru taierea arborilor care cu timpul duce inevitabil la dezastrele din paduri. In plus, este usor de montat si de depozitat. Dar pentru a alege cel mai bun brad artificial pentru nevoile tale, trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

Inaltimea bradului artificial de Craciun

Inaltimea bradului reprezinta primul detaliu de care trebuie sa tii cont fiind brazii artificiali pot fi gasiti intr-o gama extrem de varaita de dimensiuni si forme. Este important ca modelul pe care il alegi sa fie in concordanta si cu inaltimea camerei, in speta, cu locul in care il veti amplasa.

Este recomandat sa alegi un brad artificial care are o inaltime cu cel putin 20 de cm mai mica decat cea a incaperii. Trebuie sa iei in considerare si faptul ca bradul artificial dispune in partea de jos si de un suport pentru sustinere, ceea ce ii mai adauga cativa cm. Cei mai mult cumparatori prefera brazii cu inaltimi de 1.8 metri ori daca spatiul iti permite, poti alege si unul de pana la 2.5 metri.

Crengile si spatiul dintre ramuri

Cumparatorii prefera cei mai buni brazi artificial de Craciun cu cregi dese si stufoase, riscul de a se stramba ori scutura fiind inexistent. Insa, daca vrei ca globurile sa se aranjeze si sa atarne frumos, atunci ar fi bine sa alegi un model care ofera suficeint spatiu intre ramuri.

Prin urmare, ar fi bine sa optezi pentru un brand cu ace lungi daca esti in cautarea unui model stufos sau pentru un brad c ace scurte daca vrei unul cu spatii mai mari intre crengi. In principiu, acestia pot sustine fara probleme si decoratiuni mai mari si mai voluminoase.

Tipuri de brazi artificiali buni

Surprinzator sau nu, exista mai multe tipuri de brazi artificiali si anume:

  • Brazii de tip PE – se disting prin acele tridimensionale realizate din plastic ce vin atasate de ramurile cu un aspect realist, apropiindu-se de lemnul natural al crengilor. Prezinta aceeasi densitate si grosime precum crengile variantelor de brazi naturali. Astfel,  un brand artificial de tip PE poate fi confundat usor cu unul natural indiferent de distanta sau unghiul din care este privit.
  • Brazii Pre-Lit – sunt brazii artificiali cu fibra optica si cei cu instalatia integrata. Cei dintai pot fi realizati din plastic care foloseste fibrele optime pentru furnizarea luminii sau dintr-o multitudine de astfel de fibre aranjate in asa fel incat sa aiba forma unui pom de Craciun.

Cei mai frecvent intalniti sunt brazii cu crengi de plastic si ace realizate din acelasi material sau meta, pre-aprinse cu ajutorul fibrelor optice. Se gasesc pe intreaga suprafata a bradului isi sunt proiectate astfel incat sa lumineze doar la varfuri. Exista si modele realizate din intregime din fibre optice caracterizate printr-o baza si un pilon central asemanator cu trunchiul de pom de la care acestea se extind, oferind iluminare pe toata lungimea lor.

Brazii artificiali cu instalatia incorporata sunt acele modele care dispun de lumini incorporate de tip LED de culoare alba sau multicolora. Pot fi schimbate printr-o simpla apasare de buton oferind avantajul instalarii rapide. Nu va mai trebui sa agatati instalatia printre ramuri fiindca luminitele respectiva sunt asezate simetric. Pe de alta parte, cand unul dintre becurile LED se va uza, nu se va mai aprinde niciunul, iar atunci va fi nevoie de achizitionarea unui brad nou.

  • Brazii de tip flocked – sunt ecle variante prevazute cuzapada artificiala ceea ce face ca aspectul sa fie unul si mai real. Se aseamana mult cu pinul natural, iar tepii lungi de culoare verde inchisa si varfurile in nuante deschisa ofera un look aparte.
  • Brazii comerciali sau de tip outdoor – sunt ganditi pentru a fi pozitionati afara sau in spatii largi, cum ar fi mall-urile, caldirile office sau magazinele. Pot fi simpli sau cu instalatii incorporate.

Culoarea bradului

Si culorea reprezinta un aspect important in alegerea celui mai bun brad artificial de Craciun. Partea buna este ca aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de modele fie ca preferati un design interior spectaculos si elegant ori va doriti un brad simplu alb. In plus, daca va doriti o  alternativa mai deosebita, pentru a nu mai fi nevoie sa il impodobiti, puteti alege chiar si brazii albastri sau roz.

Stabilitatea bradului

Pentru a preveni caderea bradului, trebuie sa va asigurati ca modelul sta perfect vertical. Daca podeaua prezinta denivelari, este recomandat ca suportul pomului sa vina fixat pe o bucata de placaj pentru a sta pe o suprafata sigura si stabila. Daca aveti copii mici sau animale de ocmpanie, va trebui sa securizati bradul fie de perete, fie de o piesa de mobilier cu ajutorul gutei sau a sforii.

Cei mai bun brazi artificiali de Craciun

Brad artificial Kring Colorado

Brad artificial Kring Colorado

Vezi detalii si pret

Este realizat din plastic si dispune de suport clasic din metal ce ofera un bun echilibru. Este decorat cu conuri si este format din cregin ce pot fi modelate si arnkate. Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii devenind compact si usor de depozitat. Poate fi achizitionat in variantele cu inaltimea de 150 cm, 180 cm sau 210 cm.

Brad artificial premium Kring Phoenix

Brad artificial premium Kring Phoenix

Vezi detalii si pret

Este prevazut cu 250 de LED-uri si este decorat cu conuri si merisoare. Ofera o lumina calda foarte intima si primitoare. Este format din crengi ramificate e necesita modelare pentru a aranja bradul cat mai frumos. Crengutele 3D imita bradul si pinul. Prezinta numar mare de ace si coroana bogata. Are o inaltime de 180 de cm.

Brad artificial Kring Washington

Brad artificial Kring Washington

Vezi detalii si pret

Este un model usor de asamblat, cu ramuri prinse de trunchi. Prezinta o coroana foarte bogata, un aspect natural si suport rezistent din metal. Este robust, crengile sunt usor de modelat si este disponibil in varianta cu inaltimea de 180 de cm sau 210 cm.

Brad artificial Kring Frosted

Brad artificial promo Kring Frosted

Vezi detalii si pret

Prezinta u aspect foarte  natural de brad nins si beneficiaza de un suport rezistent din metal. Este usor de montat, este prevazut cu ramuri dese si poate fi achizitionat in varianta de 180 cm inaltime sau 210 cm.

Brad artificial MBR Snow Diamon Stand

Brad de craciun, MBR, artificial, Snow Diamond Stand

Vezi detalii si pret

Este prevazut cu o coroana foarte bogata si beneficiaza de suport decorativ. La nivelul crengilor, prezinta decoratiuni ce imita zapada naturala. Baza este realizata dintr-un cadru decorativ stabil. Varfurile sunt acoperite cu cristale albe. Este disponibil in varianta de 160 cm, 180 cm si 220 cm inaltime.

Brad artificial de Craciun EGO Osnie premium

Brad de Craciun premium, Nins

Vezi detalii si pret

Beneficiaza de o coroana bogata cu ramuri decorate cu aspect nins. Calitatea materialelor folosite este una premium, si este prevazut si cu un suport foarte stabil. Poate fi achizitionat in varianta de 180 cm sau 220 cm inaltime.

Brad artificial promo Kring Dover

Brad artificial promo Kring Dover

Vezi detalii si pret

Este fabricat din PVC si este prevazut cu un suport metalic echilibrat si rezistent. Se asambleaza usor is permite modelarea facila a ramurilor. Este disponibil in urmatoarele variante de inaltimi: 120 cm, 150 cm, 180 cm si 210 cm.

Brad artificial Kring Kansas

Brad artificial Kring Kansas

Vezi detalii si pret

Este fabricat din PVC si suport din plastic si se monteaza usor. Poate fi gasit in varianta de 180 cm sau 210 cm inaltime.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *